Lashlifting Wimperlift


Wat is lash lifting?

Lash lifting is een behandeling waarbij je eigen wimpers gekruld worden. Het is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel op korte als lange wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift door gebruik van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. Met deze techniek lijkt het alsof je natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je meteen een wijder ogende en sprekendere blik creƫert. Bovendien worden jouw wimpers op het einde van de behandeling ook gekleurd voor een nog voller en intenser uitzicht!

De behandeling duurt +- 60 minuten.


Wat zijn de voordelen van lash lifting?

- resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar

- wimperkrultang is overbodig

- ogen lijken groter

- natuurlijke uitstraling

- mascara is geen must meer

- wimpers hebben geen verdere verzorging nodig

- NIET schadelijk voor de wimpers


Is lash lifting iets voor jou?

Lash lifting is perfect voor mensen die geen of nauwelijks een krul hebben in hun natuurlijke wimpers. Daarnaast is het ook HET alternatief voor personen die allergisch zijn aan wimper extensions of deze te nep vinden of hiervan gewoon een break willen nemen.

Daarnaast moet je absoluut niet bang zijn dat het schadelijk is voor je wimpers of ogen, want dit is het niet!

 Alle producten die gebruikt worden, raken tijdens de procedure nooit de huid aan. 

Als alles van je ogen af wordt gehaald, kan het zijn dat je ogen even rood worden, maar dit moet binnen een paar minuten verdwenen zijn. 

De procedure kan vanaf 6 weken terug herhaald worden.


Hoe kom je naar het salon? Het beste is om zonder make-up naar je afspraak te komen. Zo bespaar je tijd en is de kans op irritatie van de ogen minimaal.


Kan ik nog make-up dragen met lash lifting?

Jazeker, maar het is belangrijk dat je na de behandeling je wimpers wat rust gunt!

Laat ze de eerste 24u niet in aanraking komen met water, daarna kan je alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen, make-up dragen enzovoort!

Het is normaal dat sommige wimpers nog aan elkaar gaan plakken vlak na de behandeling. Borstel ze ook niet uit elkaar, het herstelt van zichzelf de dag erna! Let op, na de behandeling blijven er ook nog kleine lijmrestjes op je ogen zitten, ook dit lost zichzelf op na een nachtje slapen.

Prijs:

  •  50 euro voor de Lash Lifting
  • 60 euro voor de Lash Lifting en kleuren van de wimpers

Duur: 

60 minutenLashlifting Wimperlift

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x