4 november 2020

6 cadeau tips voor de feestdagen!

1. Something Shiny, Something Gold! 

Sparkle sparkle.... Heb je de nieuwe maquillage al gezien?

  • Een mooie, gouden glanzende oogschaduw in duo met een matte bruine tint oogschaduw. 
  • Een bijpassend oogpotlood
  • Een wenkbrauwmascara om je wenkbrauwen mooi in model te brengen.
  • Een licht rozige poeder die je huid onmiddellijk een gezonde en frisse teint geeft.
  • Maak je keuze uit de twee verschillende kleuren lippenstiften met een handige magnetische sluiting. 
  • Een nagellak die heel eenvoudig aan te brengen is en bovendien lang blijft zitten is de afsluiter van je totale look. Klaar om te feesten nu!

Stel zelf je pakketje samen en wij zorgen voor een mooi, feestelijk verpakt cadeau! Kom je het graag afhalen in de winkel of laat je het liever thuis leveren? Parfumerie Josiane zorgt dat jouw cadeau feestelijk verpakt is.

Ontdek onze make-up collectie Echappée vénitienne

2. Mirror mirror on the wall,....

Wat is er nu leuker dan jezelf, je partner, je mama, je vriendin te verwennen met verzorgingsproducten voor het gelaat of lichaam. Laat je meevoeren op reis met de tropische geuren van zwarte bes en passievrucht, van de winterverzorgingsproducten van Sothys.

3. Smell like a lady 

Met parfum scoor je altijd! Ontdek onze parfumkoffers voor haar, hem en kinderen.

4. Shave, Shave, Shave

Onze scheercollectie al ontdekt op onze webshop? Verras je geliefde, vader, vriend met een van onze prachtige scheersets en neem gerust een kijkje voor wat meer tips & trics.

5. Cadeaubon

Wist je dat je bij Parfumerie Josiane ook terecht kan voor een mooie, verpakte cadeaubon? Geef de gelukkige de kans om zelf haar keuze te maken en zo 100% te gaan voor wat ze zelf echt graag hebben. Ons aanbod is groot. Van gelaatsverzorging, voetverzorging, gelnagels tot parfum, make-up, badproducten.... Een cadeaubon kan je ook bestellen via onze webshop



6. Welness@home

Kom langs of maak je keuze in onze webshop en geef een lekker welness gevoel cadeau. We hebben bruisballen, spongellé's, badproducten, verzorgingsproducten voor het gelaat of lichaam... Kijk even op onze webshop en laat je betoveren door ons aanbod!

Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 60 euro.
  • Afhalen in onze winkel is gratis.

We wensen jullie zalige feestdagen met een goede, positieve vibe en tot binnenkort!

Gezonde groetjes

Dirk, Amber en Josiane


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x