Over ons

Parfumerie Josiane geeft je look een boost!

Parfumerie Josiane is sinds 1986 een vaste waarde in de streek voor parfums, make-up, verzorgingsproducten en –behandelingen op maat die je doen stralen.

Het uitgebreide programma aan parfums voor haar, hem & kids worden vakkundig aan de man gebracht door Dirk. Van welke geur of sfeer je ook houdt, je vindt er vast je gading! Parfumerie Josiane volgt de trends op de voet en weet haar klanten elk seizoen te verrassen met nieuwe parfums, verleidelijke acties en aantrekkelijke promo’s.

De complete verzorgingslijn van Sothys met haar unieke textuur en met de nieuwste ontwikkelingen staan garant voor de zorg die je huid verdient. Ook de heren hebben een eigen assortiment. De Mühle scheersets staan immers wereldwijd bekend als topkwaliteit. Josiane en Dirk staan altijd klaar om hun klanten te begeleiden met professioneel advies.

Uiteraard kan je bij Josiane terecht voor verschillende gelaats- en lichaamsverzorgingen. Voor dames en heren, solo of gezellig in duo. De Crystal Clear behandelingen zijn een succesformule voor huidverjonging. Nu dus ook in Merchtem! Een getaande huid behoudt zijn winterkleurtje dankzij een paar luttele minuten door Airbrush tanning.

Naast voetverzorging en manicure heeft Josiane een jarenlange ervaring met gelnagels. Voor nailart aangepast aan je outfit of feest draait ze haar hand niet om. Ook kan je bij Parfumerie Josiane terecht voor laserontharing en permanente make-up.

Je kan Parfumerie Josiane ook steeds volgen via onze Facebookpagina of Instagram. Elke dag worden hier de nieuwigheden, promoties en acties gepost zodat jullie als eerste op de hoogte blijven. Nodig gerust jullie vrienden, familie, collega’s ,… uit zodat zij kunnen mee genieten van al het moois dat Parfumerie Josiane te bieden heeft!


Wij wensen jullie veel surfplezier op onze website en aarzel niet ons te contacteren indien je nog verdere informatie nodig hebt!

Groetjes

Dirk en Josiane


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x