24 mei 2021

6 cadeautips voor het ideale Vaderdag geschenk.

Het is niet altijd gemakkelijk  het perfecte Vaderdag cadeau te scoren waar je 'held van het jaar' gelukkig mee is. De zoektocht is niet altijd eenvoudig. Parfumerie Josiane geeft je 6 voorbeelden voor het perfecte Vaderdag cadeau om je papa te verwennen.

Bovendien brengen we je Vaderdag cadeau op zondag 13 juni aan de deur tussen 10u - 12u! Laat ons weten waar en wanneer je je papa wilt verrassen? We zorgen voor een mooie verpakking en een fijne verrassing, speciaal voor je papa. 


1. Mühle scheerset

Als je van strak, modern en luxe design houdt, dan kies je voor de scheerkwasten en scheermessen van Mühle. Mühle is Duitse topkwaliteit, de producten worden van de aller beste materialen gefabriceerd.

Een driedelige scheerset uit de serie Vivo van Mühle: 

  1. De scheerset bestaat uit een houder.
  2. Een Black Fibre scheerkwast.
  3. Een Safety Razor scheermes. 

Tip: Je kan de scheermesje aankopen aan 2.95 euro voor 10 stuks.


2. Parfum voor hem

Verwen je paps met Vaderdag met een nieuw parfum!

Parfum is hét geschenk voor Vaderdag! Met een nieuw parfum is het elke dag opnieuw genieten, ontdekken en verwennerij... alleen van hem, voor hem. 

Er zijn heel wat nieuwigheden in parfumland waar we je graag mee laten kennismaken zodat je hem kan verwennen met Vaderdag, zondag 13 juni.

Wij maken er een mooi, stijlvol cadeautje van zodat jij kan stralen op zijn dag en hij kan genieten vanaf de eerste blik van jouw zorgvuldig gekozen nieuw parfum.

3. Spongellé

Een Spongellé gaat de huid reinigen, scrubben en voeden. Ze verandert onmiddellijk onder water als je knijpt; van een sensuele scrub massagetextuur tot een zijdezacht gevoel. Stoere geuren voor hem Bergamot, Cedar en Verbena . 

De Spongellé douchespons is:

  • veganistisch
  • niet getest op dieren
  • plantaardig
  • bacterievrij
  • exotische geuren

De unieke geurmengsels en wervelingen van dik, romig zeepsop omhullen je in de meest luxueuze douche of bad genot. Elke dag opnieuw genieten van een overheerlijke, schuimende douche!


4. Sothys verzorgingsproducten voor hem



Zelfs de meeste stoere papa heeft nood aan verzorging. Geef hem een voedende gezichtscrème , een gezichtsreiniger, een aftershave balsem, een oogcrème of een heerlijk geurende douchegel van Sothys Homme cadeau. 

Een verwen cadeau voor hemzelf zodat hij zijn huid kan verzorgen. En pure noodzaak voor zijn huid.

We maken er een mooi Vaderdag cadeau van zodat je een mannelijk,  stijlvol geschenk kan geven aan je stoere papa.



5. Een ontspannende gelaatsverzorging

Gun hem even wat Me-time met een ontspannende gelaatsverzorging, speciaal voor hem!

Een ontspannende gelaatsverzorging is niet alleen weggelegd voor de dames onder ons, de heren kunnen hier ook van genieten.

En niet alleen genieten staat bij ons op het menu. We zorgen ook voor huidverbetering, de mannenhuid kan en mag ook huidverzorging gebruiken.

Heeft hij liever een voetverzorging of kan een manicure hem meer voldoening geven?



6. Een mooi verpakte cadeaubon


Geef je liever carte blanche? 

Laat hem twee maal genieten, één maal van te krijgen en één maal  om zelf zijn cadeau te komen kiezen!

Zo kunnen je papa, man, opa zelf zijn parfum, verzorging, badproducten of zijn verzorgingsproducten… kiezen en zelfs twee maal van zijn cadeau genieten want sharing is caring!


 



Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x