10 november 2020

Als dank voor je vertrouwen geven we je graag een kortingscode bij je volgende bestelling!

Bij elke bestelling online krijgen jullie een kaartje mee waar een kortingscode op staat en waar je dan bij je volgende bestelling een korting mee kan scoren!

Deze korting is geldig: 

-  tot het einde van de Lockdown, dus tot 14 december 2020.

- geldig vanaf een aankoop van 40,00 euro. 

Dus haast je naar onze webshop en shop naar hartelust voor jezelf of start nu al met de aankoop van al je kerstcadeautjes... Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x