10 december 2021

Extra openingsuren met de Feestdagen

Om de drukte wat te spreiden geven we je de gelegenheid om ook op zondag 12, 19 en 26 december langs te komen. Zo kan je in alle rust even komen snuisteren tussen onze cadeauverpakkingen van parfums, verzorging voor het gelaat en lichaam, huisparfums en leuke giftsets voor jong en oud, dit zowel voor dames en heren.

Deze zondagen zijn we steeds geopend van 10u - 17u en staan Dirk en ik paraat om je te helpen en uitleg te geven als je nog vragen hebt. Dat alles rond geuren en kleuren bij ons centraal staat hoeven we je zeker niet meer uit te leggen.

Heb je toch liever geen drukte en kom je graag in alle rust een kijkje nemen, dan kan je ook een afspraak met ons maken, om na de openingsuren langs te komen. Telefoneer eerst op het nr 0474/21 33 36 en dan kijken we samen een moment wat voor jou het beste past.

Shop je liever online? Wel, dat kan bij Parfumerie Josiane. Bestel online en we leveren het voor je aan het adres dat je ons doorgeeft. Kom je het liever zelf ophalen in de winkel, dan kan dit ook! We zijn er voor je! Heb je een vraag of wil je graag nog meer informatie aarzel dan niet om langs te komen. We helpen je zo goed mogelijk!

Nog niet gevonden wat je zocht? Dan kan je terecht voor een uitgebreider gamma aan geschenken en cadeautjes. Laat je inspireren door onze kerstsfeer en de leuke, originele cadeau-ideeën om te geven en te krijgen.


Klik hier voor onze openingsuren.


Neem deel aan de actie van de Merchtemse handelaars en win een waardebon! Bij elke aankoop mag je een theelichtje kiezen. Heb je een theelichtje met onderaan een genummerde sticker dan win je een waardebon bij één van de Merchtemse handelaars. Hou je genummerde sticker goed bij! De trekking is op 8 januari en wordt via Facebook en de handelaars meegedeeld. Veel geluk!


We wensen je zalige feestdagen met een goede, positieve vibe en tot binnenkort!

Gezonde groetjes

Dirk, Amber en JosianeHerfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x