12 februari 2022

Ski en sun

Bestel nu je Winter overlevingspakket voor je huid en ontvang gratis een toilettasje gevuld met mini-producten bij elke bestelling vanaf 100 euro. (online en in de winkel) 

EEN CADEAU VOOR JOU.

Bestel nu je Winter overlevingspakket voor je huid en ontvang bij elke aankoop vanaf 100 euro deze toilettas gevuld met:

- 1 blauw toilettasje

- 2 mini handcrèmes (2x10ml)

- 1 doucheolie (35ml)

- 1 dagcrème (4ml)

De promotie geldt zolang de voorraad strekt.


De wintervakantie nadert met rasse schreden.  Of je nu naar de bergen of de zon vertrekt  zonnecrème, beschermende en herstellende producten, en vooral handige verzorgingsproducten, zijn de benodigdheden om in je ski-tas of strandtas mee te nemen. Op schoonheidsgebied is het beste om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen voor je huid, die zal worden blootgesteld worden aan de extreme kou. Ontdek vlug onze musthaves om je te vergezellen tijdens de zonnige sneeuwdagen.

 

Ontdek onze musthaves om je te vergezellen tijdens deze  zonnige sneeuwdagen!

De handcrème die hydrateert en de droge huid gaat voeden. Zelfs als je handen goed verborgen zijn onder dikke handschoenen, hebben onze handen te lijden onder externe agressies van de bergomgeving. Vriestemperaturen, herhaaldelijk wrijven, vochtigheid... al deze elementen maken het leven voor hen moeilijk.


Lichaamsproducten die je huid gaan hydrateren. Skiën veroorzaakt de dag nadien een vermoeid lichaam en stijve spieren. Om dit te verhelpen kan je 's avonds van boven tot onder hydrateren met een rijke lichaamscrème. Ideaal om na de sauna mekaar even te verwennen. Je huid zal je dankbaar zijn!

Een lippenbalsem is een must tijdens je verblijf in de bergen. Praktisch, een compact formaat en een zeer trouwe bondgenoot voor je droge en zeer droge lippen. Vergeet niet je lippenbalsem regelmatig meerdere keren per dag aan te brengen.


Als de zon schijnt, schijnt ze overal. Door de hoogte, het gebrek aan schaduw en de weerkaatsing van de zon op de sneeuw, zijn UV stralen overal. Deze zonnebescherming in stickvorm en UV 50 is ideaal om mee te nemen en gemakkelijk aan te brengen. Tip: breng de stick meermaals aan per dag zodat je huid goed beschermd is.

Je huid goed verzorgen, hydrateren en voeden is een must, zeker als je veel buiten vertoeft. Deze dagcrème met een SPF 50 gaat je huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en is het ultieme middel tegen pigmentvlekken.

Na een zalige maar vermoeide dag is een douche het uitgelezen moment om jezelf even te verwennen. De mini-douchespons Spongellé bevat douchegel die je huid gaat reinigen, scrubben, masseren en voeden. Een zachte reiniging met exotisch extract en heerlijke rijke voeding die je huid doet stralen.

Een  zachte Sothys reinigingsolie, op basis van Maracuja en zwarte bes, ideaal om mee te nemen op vakantie naar de bergen of het strand. Als je huid wat trekkerig aanvoelt na een hele dag in de bergen of het strand dan is deze onontbeerlijk om je huid weer die zachtheid te geven. 

Je persoonlijke handverzorgingskitje om je handen veilig te ontsmetten en te verzorgen. Dit kitje bevat een ontsmettende spray om je handen te ontsmetten en een handcrème om je handen te hydrateren en te verzorgen na een dag in de dikke handschoenen.

Nooit meer op vakantie vertrekken zonder je favoriete parfum geurtje op zak, handig toch?

In deze navulbare etui zitten 2 parfumverstuivers die je zelf kan vullen. Je hoeft zelfs niet handig te zijn, het is heel gemakkelijk zelf bij te vullen. Zet gewoon de verstuiver op je favoriete parfumflesje en pomp het vol. Easy peasy.... en nu jij nog?


Zin om je vakantie tasje al te vullen? Klik op de foto's hierboven en bestel ze vlug.... dan heb je ze nog tijdig voor je vertrekt. 

EEN CADEAU VOOR JOU.

Bestel nu je Winter overlevingspakket voor je huid en ontvang bij elke aankoop vanaf 100 euro deze toilettas gevuld met:

- 1 blauw toilettasje

- 2 mini handcrèmes (2x10ml)

- 1 doucheolie (35ml)

- 1 dagcrème (4ml)

De promotie geldt zolang de voorraad strekt.


Geniet van je wintervakantie en verzorg je huid goed.

Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, een mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief


Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt via:

  • mail info@josiane.be 
  • via telefoon:  0474/21 33 36 
  • via telefoon:  052/37 38 84  


Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x