3 december 2020

Beauty in a Box by Parfumerie Josiane

Geef toe, we kijken toch allemaal stiekem uit naar die magische periode van het jaar, zelfs nu.

Gezelligheid troef, de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wel je zoektocht stopt hier!

Een magisch cadeau met pure verwennerij voor haar, voor hem of voor de kids!  Parfumerie Josiane heeft een aantal Beauty in a Box pakketjes samengesteld waar je uit kan kiezen. Vind je je gading niet? Laat het ons weten en we zoeken samen naar een Cadeau in a Box, speciaal voor jou, op jou maat. 

Laat de winter maar komen… we zijn er klaar voor!

Natuurlijk zorgen we voor een feestelijke verpakking, en wat extra’s in je Beautybox, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en met Kerst een feestelijk, mooi verpakt cadeau tevoorschijn kan toveren.


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x