9 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

De feestdagen staan voor de deur en wat is er nu beter dan elke dag een beetje luxe en liefde te ervaren met de Sothys Adventskalender? Dit jaar schittert de kalender in een feestelijk bronzen jasje met gouden accenten, en achter elk van de 24 prachtige luikjes wacht een speciale verrassing op je.


Van 1 tot 24 december kun je genieten van exclusieve Sothys verzorgingsproducten voor zowel je gelaat als lichaam. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om je huid te laten stralen tijdens de feestdagen. Het is een unieke kans om jezelf te verwennen met hoogwaardige producten die elke dag een glimlach op je gezicht toveren.

Maar dat is nog niet alles! Naast de luxe verzorgingsproducten bevat de adventskalender dit jaar een speciaal lipserum. Verwen je lippen en houd ze zacht en "kusbaar", zodat je er op je best uitziet voor al die feestelijke gelegenheden. Het is het perfecte extraatje om jezelf nog meer te verwennen tijdens deze feestmaand.

En denk je dat de magie stopt bij jou? Absoluut niet! De Sothys Adventskalender is prachtig verpakt, waardoor het ook een perfect cadeau is voor je dierbaren. Of het nu je zus, mama, dochter, vrouw, of een speciaal iemand is, je kunt de magie van Sothys delen en hen verrassen met een vleugje luxe en schoonheid.

Of je nu al een fervent Sothys-liefhebber bent of nieuwsgierig bent naar ons assortiment, deze kalender is een geweldige manier om onze producten te ontdekken. Begin de countdown naar Kerst op 1 december met de Sothys Adventskalender en laat elke dag nieuwe opwinding en verzorging brengen voor jouw huid.

Waar wacht je nog op? Bestel nu en laat de magie van Sothys je omarmen terwijl je de dagen tot Kerst telt. Maak van deze feestdagen een tijd van schoonheid en verwondering met de Sothys Adventskalender.Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x