17 juni 2020

Cadeautjes maken voor de leukste juf of voor de meest coole meester!

Mooie, duidelijke foto's maken met een leuke slogan voor de liefste mooiste juf of juist de meest coole meester van de school... we love it!

We hebben heel wat leuks in onze winkel om een leuk cadeautje te maken. Maar voor sommigen is het toch moeilijk om zelf een cadeautje samen te stellen dus maken we graag van de gelegenheid gebruik om zelf wat setjes voor de stellen. Een leuke fotoshoot met duidelijke foto's, een leuke slogan en een eerlijke prijs vinden we geweldig!

Uiteraard staan we altijd klaar om je verder te helpen indien je toch iets anders in je hoofd hebt. Gewoon even langskomen, bellen of mailen....

Laat je meeslepen in ons verhaal via de foto's op Facebook, Instagram of kijk gewoon even op onze webshop bij verwensets!Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x