Kennisbank

Wat is sillage?

Parfumista's en kenners van parfums gebruiken het woord om aan te geven wat voor geurspoor je achterlaat als iemand een bepaald parfum draagt. Men spreekt van parfums met veel of weinig sillage. Hoe meer sillage hoe beter de parfum in de directe omgeving is waar te nemen.

29 april 2021

Wat is een serum en hoe gebruik je een serum?

Op sommige momenten kan onze huid een stevige "hydra boost" gebruiken bijvoorbeeld na een lange, droge zomerperiode of een koude winter waar we de verwarming een graadje hoger draaien. Ziekte of weinig slaap, kortom er zijn momenten genoeg waar onze huid nood heeft aan een extra opkikkertje!

8 februari 2021

Wat is een basecoat en topcoat nagellak?

Wat is het verschil tussen een basecoat en een topcoat nagellak. Parfumerie Josiane legt je het verschil haarfijn uit in de kennisbank met nog andere hot topics waar je graag een antwoord op hebt.

30 januari 2021

Ik heb uitslag van een mondmasker, wat nu?

Maskné is nieuw. Sinds het dragen van het mondmasker door Corona hebben sommige mensen last van acné, rode bultjes, droogte,.... Parfumerie Josiane geeft je tips en uitleg.

14 januari 2021

Hoe herken je een droge huid?

Hoe herken je een droge huid? Eerst en vooral moet je weten dat er 2 soorten van droge huid bestaan. We leggen je het verschil even uit.

7 januari 2021

Wat is het verschil tussen een medische pedicure en een gewone pedicure?

Wat is het verschil tussen een medische pedicure en een gewone pedicure? Parfumerie Josiane legt je het verschil uit.

15 december 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x