20 oktober 2020

De finishing touch voor een sprankelende blik met deze wenkbrauwmascara!

Heb jij dat ook? Haartjes van je wenkbrauwen die alle klanten uitgaan? Die haartjes die niet in de vorm blijven liggen? Dit is nu verleden tijd met de wenkbrauwmascara van Sothys. Het kleine borsteltje vergemakkelijkt het precies aanbrengen, zonder klontjes of uitlopen EN is bovendien een waterproof formule.

Breng de wenkbrauwmascara zorgvuldig en geleidelijk met kleine bewegingen op de wenkbrauwen aan. Start aan het begin van de wenkbrauw tot aan het uiteinde van de boog. Het beste is de wenkbrauwmascara als laatste handeling van je make-up aan te brengen want deze moet even drogen.

Ontdek onze wenkbrauwmascara.

Ontdek ook onze sprankelende oogschaduw om je een feestelijke look te geven.                     

Ontdek ons fluweelzachte oogpotlood die je ogen meer in de kijker zetten.

Ontdek ons teint transparant die je look een stralende teint geeft.


Ontdek onze lippenstiften die je chique en ultra glamoureuze lippen geeft.

Ontdek de chique en glanzende tint van deze nagellak, de finishing touch van jou feestmake-up

Aarzel niet ons te contacteren indien je hierover nog vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84

Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane

Gratis levering in een straal van 15 km.

Pakjesdienst is gratis vanaf 60 euro.

Afhalen in onze winkel is gratis.





Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x