25 februari 2023

Geniet van de Sothys superpromotie!

Geniet van de Sothys superpromotie! Een promotie die je niet links kan laten liggen, nl. een 400 ml Sothys Bodylotion Lait Hydra nourrissant met een gratis douchecrème om je huid extra te hydrateren bovenop een bloemige, subtiele geur!

Heb je het ook al gemerkt? In de winter vergeten we allemaal wel eens ons lichaam te hydrateren met een voedende bodylotion. Schilfertjes, jeuk, craquelé huid.... duiden op een gedehydrateerde of droge huid. We hebben hier het ultieme pepmiddel voor je huid, nl een voedende bodylotion met gratis een heerlijk geurende douchecrème, subtiel geparfumeerd met kersenbloesem en lotus.

Tijd voor actie!  Geef je huid van je lichaam de nodige hydratie en geniet van een heerlijke, warme geur tijdens je douche. Oh ja.... wil je jezelf eens extra verwennen gebruik deze douchecrème als badschuim en geniet van het aroma en de zachtheid!



De Lait Hydra-nourrissant is een echte hydratiebron die de beschermlaag van de huid herstelt en de huid comfortabel en zacht maakt. 

Breng deze bodylotion royaal aan op het hele lichaam met opgaande effleurages, zo zorg je nog voor een betere doorbloeding.

Een douchecrème, Sothys  Kersenbloesem en lotus, neemt je mee op reis dankzij de frisse en bloemig aroma.


De luchtige en romige textuur maakt de huid zacht, soepel en is subtiel geparfumeerd.

 Breng het aan op het lichaam onder de douche en spoel vervolgens af.  

Tip: Je kan deze douchecrème ook als badschuim gebruiken.


Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84 of spring gerust eens binnen in de winkel.

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 40 euro.
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x