1 juli 2020

Mooie nagels zetten maken mijn dag!

De  mooiste nagels met verlenging leg je naar mijn gevoel het beste met sjablonen. Deze nagels zijn het meest natuurlijk en hier speelt ervaring een grote rol in. 

Je tovert korte, ongelijke nagels om tot ware juweeltjes. Het geeft me de meeste voldoening als de klant nadien een welgemeende dankjewel zegt... en je in hun verhaal op sociale media tagt.

Wat mij hier het meest in aantrekt is de variatie die je kan doen. De ene ziet graag sober, de andere wilt felle kleuren, steentjes, tekeningen,... Soms krijg ik carte blanche en mag ik gewoon doen wat ik wil...Komaan, dat is toch het leukste dat er is.... Doen wat je graag doet en er nog voor beloond worden. Zalig!
Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x