15 oktober 2021

Ontdek de kracht van de nacht in onze nachtverzorging Noctuelle!

Ontdek de kracht van de nacht in onze nachtverzorging Noctuelle, bestaande uit: 

- De vernieuwde nachtcrème Noctuelle die een zalig geurtje heeft.

- De serum in capsule verpakt per stuk in een kokertje van 60 stuks.

Tijdens de zomermaanden gebruiken we allemaal veel zonnecrèmes en vergeten we onze huid al wel eens de nodige verzorging te geven. Het najaar is dus ideaal om weer in actie te schieten en onze huid dé boost te geven wat ze verdient.

Sothys brengt dit najaar een vernieuwde, nog betere nachtcrème uit samen met de capsules op basis van Vitamine C. Vitamine C in serums is een zeer krachtig bestanddeel. Het gaat pigmentvlekken verminderen, de aanmaak van collageen stimuleren om rimpels te verminderen, je huid minder dof maken en je huid weer laten stralen. Deze capsules bevatten 20% Vitamine C die zorgen voor een sprankelende huid. Dus dag vale huid, hallo glowy teint. De nachtcrème bevat hyaluronzuur dat je huid gaat hydrateren. Deze combinatie van Vitamine C en hyaluronzuur samen geven je huid een kick en doet wonderen. 

De Sothys nachtcrème Noctuelle Crème Rénovatrices Jeunesse 

Nacht na nacht vernieuwt deze verkwikkende, heerlijk geurende crème zichtbaar de jeugdigheid van je huid. Het hart van de formule bevat zeecollageen met een cosmetische anti-aging werking, versterkt door een zeealg, en een complex van AHA en knoppen van biologische zwarte bes die die teint verlevendigen. Na een dag van blootstelling aan agressies wordt de huid zichtbaar geregenereerd en profiteert zij van het herstellend vermogen van de nacht. 's Morgens is de huid zichtbaar vernieuwd en oogt zij jonger en gladder.

Deze crème is geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering van de gevoelige huid. Het is uitermate geschikt voor huidtypes met tekenen van beginnende veroudering zoals rimpeltjes, gebrek aan elasticiteit, fletse huid).

Gebruik: je gebruikt deze Sothys Noctuelle enkel ‘s avonds. Je brengt dit aan op het gelaat, hals en décolleté. Uiteraard steeds vooraf reinigen.


Capsules Rénovatrices Jeunesse

Dit is een serum dat nieuw is in de Sothys verzorgingslijn voor de nacht. Deze serum op basis van Vitamine C zit elk afzonderlijk verpakt om zo geen verlies te hebben van de ingrediënten. We weten allemaal dat Vitamine C, zodra het in aanraking komt met lucht zijn werkkracht vermindert. Sothys heeft dus het lumineuze idee gehad om elk dosis Vitamine C in een capsule te verpakken in een handig kokertje. Je neemt elke dag een capsule, draait hem open, brengt de serum aan op je gezicht, je hals en je décolleté en daarna gebruik je de nachtcrème die je huid gaat hydrateren, handig toch?

Gebruik het nieuwe capsulegebaar voor uw nachtelijke huidverzorgingsritueel. Dankzij deze unieke microcapsules, op plantaardige basis en 100% biologisch afbreekbaar, krijgt uw huid de juiste dosis vitamine C binnen via een formule met een perzikachtig tintje.


Pure vitamine C bekend om zijn werking op collageen, melanine en weerstand tegen stress, is in deze capsules geconcentreerd op 20%, om de huid: 

  • weer te laten stralen
  • stevigheid te geven
  • puistjes te verminderen
  • vermindering van pigmentatievlekken

IN HET HART VAN DE CAPSULES

Pure vitamine C: in een concentratie van 20% om de huid weer stralend te maken en vlekken te verminderen. De polyvalente verjongende werkstof bij uitstek!


Vermindering van de intensiteit van de pigmentvlekken***   

Na 2 weken:   5,7%

Na 4 weken: 14.5%

Na 8 weken: 22.9%

Vermindering van de grootte van de pigmentvlekken***

Na 2 weken:    5.6%

Na 4 weken:   10.5%

Na 8 weken:   16.7%

Gebruik van de capsules Rénovatrices Jeunesse 


Elke avond op een gereinigde huid het topje van een capsule zachtjes ronddraaien tot het loslaat en vervolgens het serum op het gezicht en de hals aanbrengen. Vervolgens breng je je nachtcrème Noctuelle aan.
Dit is een kuur van 60 dagen, elke avond gedurende 2 maanden.
Door het hoge percentage pure vitamine C dat dit product bevat, kan de huid enige tijd nodig hebben om zich aan te passen. Het is aangeraden de eerste 2 weken het gebruik van de capsules te spreiden tot 1 capsule om de 2 dagen en nadien terug te komen tot 1 capsule per avond. Uiteraard gebruik je na deze capsule je gebruikelijke serum en nachtcrème.



Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.



Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt via:

  • mail info@josiane.be 
  • via telefoon:  0474/21 33 36 
  • via telefoon:  052/37 38 84  


Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen



Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x