1 maart 2022

Onze lente/zomer gelaatsverzorging is gearriveerd!


Heb je ook 'huidhonger' en behoefte aan wat verwennerij en resultaat? Kom dan genieten van deze gezichtsverzorging en droom weg van zonnige stranden en idyllische plaatsen. 

Kom je graag met twee genieten... geen probleem, we zorgen ervoor dat jullie met twee, heerlijk kunnen ontspannen in een verwarmde zetel en 'zen' muziek die jij mag kiezen!

Een bad van zuurstof en vitaminen om de huid nieuw leven in te blazen nu het zomerseizoen nadert. Een nieuw concept dat chronobiologie en delicatesse combineert om de huid in elk seizoen te laten stralen. Aan het einde van de winter is de huid dof en vermoeid, ze moet gerevitaliseerd worden om weer te stralen.

VITALITEIT              GEZONDE UITSTRALING              FRISHEID

Ontdek de frisse en exotische geur van ananas en kiwi in deze nieuwe beperkte oplage lente/zomer seizoensgelaatsverzorging.

Ananas is een exotische vrucht die van nature rijk is aan koolhydraten, mineralen en vitaminen. Het staat bekend om zijn anti-oxiderende eigenschappen en herstelt de uitstraling van een doffe teint.


Kiwi's staan bekend om hun anti-oxiderende eigenschappen, dankzij hun rijke vitamine C samenstelling. Het staat er om bekend dat ze de huid laten stralen.



De seizoen gelaatsverzorging van Sothys begint met een reiniging van de huid, een scrub, een massage en eindigt met een vitamine boost in de vorm van een masker, kortom de ideale voorbereiding, voor je huid, op de lente en zomer! Bovendien ziet je huid er stralend uit, is ze diep gereinigd en klaar om de lente tegemoet te gaan.


Ben je fan van deze geuren dan neem je ze toch gewoon mee naar huis!
Drie overheerlijke verzorgingsproducten voor je gezicht en lichaam. Bovendien zijn deze verzorgingsproducten geschikt voor dames, heren en jongvolwassenen.


De Sothys seizoen verzorgingsproducten, op basis van ananas en kiwi, voor thuis bestaan uit:

Sothys Gelée Micellaire Démaquillant



Deze micellaire reinigingsgel combineert prestatie met snelheid om in één gebaar onzuiverheden en make-up te verwijderen.

Deze niet-vette reinigingsgel met de exotische geur van ananas en kiwi laat een fris en een zeer zachte sluier achter op het gezicht.

Deze reinigingsgel is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Sothys Scrub en masker 2 in  1


Gommage en masker samen in één enkel product. Rijk aan roze klei, voor een zachte en heldere huid.

3, 2, 1 scrubben maar! Dit 2 in 1 scrubmasker, rijk aan roze klei en met een zomerse Ananas en kiwi geur, geeft uw huid weer zachtheid, glans en laat je huid stralen.


Sothys Spray Nourrissant Corps


Een subtiele lichaamsverzorgingscocktail met de vernieuwende textuur van een lichte bi-phasé olie.

Deze exotische geurende spray is ideaal voor de zomerperiode en biedt alle voordelen van het verzachtende ananasextract en het water van de kiwiplant. De huid is zacht, comfortabel en beter beschermd.

Bij gebruik als aftersun laat het een voedende, niet-vette sluier achter op het lichaam.

Bestel je graag je Sothys lichaamsolie klik hier

Kom je graag deze zomerse geuren ontdekken in onze winkel?
We laten je graag kennismaken met onze nieuwigheden zodat je de zachte texturen kan ontdekken.

We zijn er klaar voor en hopen jullie te mogen vertroetelen in ons Beauty Center!
Zijn jullie klaar om te genieten, alleen of met twee?


Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84 of spring gerust eens binnen in de winkel.

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 40 euro.
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x