16 juli 2020

Sothys Voile Sublimateur Jambes

Haal die rokjes en kleedjes maar boven. Dit weekend geven ze zonnige dagen!  Misschien denk je, wat zijn mijn benen wit en krijgen ze geen kleur... Geen probleem!  Deze Voile Sublimateur Jambes geven je benen onmiddellijk het zomerse kleurtje. Bovendien is het een camouflage voor kleine rode adertjes of vlekjes die je liever niet ziet. Handig toch?

Hoe gebruik je de  Voile Sublimateur Jambes?

Als de dagen warmer en zonniger worden, van tevoren de benen insmeren met een vochtinbrengende crème of lotion en daarna de Voile Sublimateur Jambes met lichte bewegingen inmasseren. Denk er aan om regelmatig je benen eens te scrubben en te hydrateren! .

LET OP: Wacht tot het product helemaal droog is voordat u zich aankleedt. Na aanbrengen handen zorgvuldig wassen! 

Tip: deze creme mengen met uw favoriete bodylotion voor een minder intensieve kleuring!

Werkzame stoffen Voile Sublimateur Jambes:
• Amberolie - staat bekend om het ontspannende effect.
• Olie-extract van dadel - rijk aan vetzuren – staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Bevat geen zelfbruiner!

32,00 euro Je kan hem bestellen via onze webshop


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x