30 juli 2020

Stay safe in stijl!

Heel wat klanten gaven me een compliment over de mondmaskers die ik dagelijks draag. Zoals jullie ondertussen wel weten heb ik graag dat het plaatje helemaal klopt! 

Dus... vanaf ik wist dat ik een schort en mondmasker moest dragen begonnen de radartjes te werken in mijn brein. Sabine, een goede vriendin, superhandig met naald en draad, stelde me voor wat mondmaskers te maken die perfect passen bij mijn dagdagelijkse outfit! Ik hoor hier meermaals dat ik leuke mondmaskers draag en dat je nergens mooie, leuke vind! 

Heb jij soms ook het gevoel dat dat de gewone mondmaskertjes wat meer modebewust of wat frivoler mogen zijn?

Heb je net een leuk zomerkleedje gescoord, ben je helemaal klaar om lekker te pronken met je allernieuwste aankoop en dan.... loop je met een gewoon mondmasker rond dat er echt niet bij past.... Heb jij dat soms ook?


Wel, bij Parfumerie Josiane vind je deze leuke, vrouwelijke mondmaskertjes! Vanaf nu... is je outfit af! 

In de wasmachine was ik ze niet... Ik steek ze 10 minuten in kokend water en hang ze te drogen op het wasrek.

Kom gerust eens langs en maak je keuze!

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x