7 september 2020

Winnaars zomerwedstrijd!

Om de zomer wat op te fleuren hebben we tijdens de vakantiemaanden een zomerwedstrijd gedaan. We kregen heel wat leuke foto's en inzendingen en dat  maakten ons zo blij! We konden heel moeilijk kiezen en hebben we niet één maar zelfs drie prijzen verloot. Parfumerie Josiane bedankt iedereen voor de deelname en de super mooie foto's. 

Op de derde plaats: Marion Maes wint een mini verzorgingssetje voor haar eerstvolgende weekendje.

Op de tweede plaats: Annemie Asselman die we verrasten met een duo setje zonneproducten.

Op de eerste plaats: Zoë De Prins die we eerstdaags verwelkomen voor een duoverzorging. 

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x