13 januari 2022

Wist je dat Merchtem een nieuw parkeerbeleid heeft vanaf 3 januari 2022?

Eindelijk... het is zover. Merchtem heeft een nieuw, verbeterd parkeerbeleid. Je zult ze al wel gezien hebben de parkeerborden van 60 minuten in Merchtem centrum... en andere parkeerplaatsen zonder bord. Wel... we geven je wat uitleg hierover.

Op de Markt te Merchtem zijn langs de parkeermogelijkheden opgedeeld in 2 soorten: de 60 minuten verkeersborden en LANG PARKEREN zonder parkeerschijf.

Vanaf nu kan je voor onze winkel parkeren zonder parkeerschijf. Dit wil zeggen, als je in ons Beauty Center een afspraak hebt voor een behandeling die langer duurt dan 2 uur, mag je voor de winkel parkeren zonder parkeerschijf en zo lang als nodig is, handig toch?

Parkeer je in een parkeerplaats met een bord van 60 minuten moet je wel nog je parkeerschijf zetten. Sta je op een parkeerplaats van 60 minuten? Hou er zeker rekening mee dat deze worden gecontroleerd door parkeerwachters. Is je termijn van 60 minuten verlopen krijg je een boete!

Zo.... dit is een goed zaak voor iedereen! Snel even binnen wippen in de winkel kan gerust als je een parkeerplaats neemt  met een bord van 60 minuten. 

Kom je langs voor een langere tijd zorg dan dat je een parking zoekt waar er geen verkeersbord staat.... je mag dan zolang blijven als je zelf wilt.

Tot binnenkort in onze winkel of in ons Beauty Center!

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x