Crystal clear

Wanneer Crystal Clear Microdermabrasie?

Het is een uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen ( zwarte puntjes ), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen.
De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. Voor dames en heren.

Wat gebeurt er tijdens een Crystal Clear behandeling ?

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up wordt het handstuk van de Crystal Clear-machine op de huid geplaatst.
Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden en hun schurende eigenschappen, verwijderen de kristallen voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen. Gebruikte kristallen en de afgeschraapte huiddeeltjes worden weggezogen door een vacuüm-zuiger.
Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe : er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de microcirculatie ( bloedtoevoer ). Hierdoor worden voedingsstoffen die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie ( huidverjonging ).
Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen.

Zal Crystal Clear Microdermabrasie rimpels en fijne lijntjes verminderen ?

Ja. Regelmatige, gecontroleerde exfoliatie met de Crystal Clear-methode zal dode huidcellen steeds grondig verwijderen waardoor een stralende en jongere huid kan verschijnen. Net als ons lichaam heeft onze huid nood aan een oefenprogramma om jong en gezond te blijven.
Dankzij stimulatie van de microcirculatie zorgt een regelmatige behandeling voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wanneer een adequate, juiste en gecontroleerde exfoliatie en stimulatie wordt toegepast op jongere leeftijd, zal de huid zijn jonge uitstraling langer bewaren.

Is Crystal Clear geschikt voor de acné- en probleemhuid ?

Ja. Acné ontstaat door de overmatige productie van sebum, hormonale activiteit en verstoppingen van de poriën. Dode huidcellen hopen zich op rond de haarfollikels, wat interfereert met de natuurlijke afvoer van sebum. De blokkades die zo ontstaan kunnen leiden tot verschillende problemen zoals comedonen en verstoppingen.
Een regelmatige Crystal Clear microdermabrasie behandeling zal helpen om de dode huidcellen te verwijderen, blokkades te voorkomen en de poriën te zuiveren waardoor de huid weer in staat wordt gesteld om overtollig sebum natuurlijk af te voeren. Bovendien zorgt een regelmatige behandeling voor het verwijderen van de zogenaamde zwarte en witte puntjes. Ook de dikke, ruwe textuur van de huid wordt verfijnd.

Zal Crystal Clear helpen bij een droge, zonbeschadigde huid met een ongelijke pigmentatie ?

Ja. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan overmatig zonlicht, zal de opperhuid hierop reageren door dikker te worden om zo de onderliggende huidlagen te beschermen. Dit kan resulteren in een droge en ruwe huid. Vaak kan ook een abnormale celdeling worden vastgesteld.
Een kuur van opeenvolgende Crystal Clear microdermabrasie behandelingen kan zeer bevredigende resultaten opleveren in de behandeling van zonbeschadigde huid en van oneffen huidpigmentatie. Crystal Clear is geschikt voor iedereen aangezien alle huidskleuren zonder probleem behandeld kunnen worden.

Kan Crystal Clear helpen bij littekens en acnéletsels ?

In de meeste gevallen wel. Bij littekens is het vaak zo dat de diepere huidlagen beschadigd zijn waardoor een ruwe littekenvormige structuur ontstaat.
Een regelmatige behandeling met de Crystal Clear microdermabrasie resulteert in een verzachtend en uitvlakkend effect op het litteken waardoor dit minder of bijna niet meer zichtbaar wordt. Fel uitstekende littekens zullen niet verbeteren door de Crystal Clear behandeling, hoewel een regelmatige behandeling een algemene verbetering van de huidkwaliteit zal bewerkstelligen. Er zijn voor deze toepassing wel een groter aantal behandelingen nodig.

Hoe vaak een behandeling ?

Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Uiteraard vraagt een meer problematische huid meerdere opeenvolgende behandelingen. Het absolute minimum aantal opeenvolgende behandelingen bedraagt vijf, met een frequentie van één per week. Tien behandelingen is een meer realistische schatting. Voor personen met diepe rimpels of acnéletsels kunnen echter soms twintig tot dertig behandelingen nodig zijn. Na de behandelingskuur moet je de behandeling éénmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.

Prijs: 

Microdermabrasie gelaat: 90.00 euro

Handpeeling: 29.00 euro

Handpeeling + masker: 50.00 euro

Rugverzorging: 65.00 euro


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x