Ontdek onze gelaatsverzorgingen

Verzorging speciaal voor de ogen

Deze oogverzorging vervaagt tekenen van vermoeidheid en veroudering onmiddellijk in 4 verzorgingsfasen.

Crystal clear huidverjonging

Zoek je een grondige peeling, een behandeling die de stevigheid aanpakt, grove poriën en de huid doet stralen dan ben je met deze gezichtsbehandeling aan het juiste adres!

Gelaatsverzorging voor een diepe zuivering

Na de zomer pep je je huid op met zuren dus is de herfst hét ideale moment om je huid een boost te geven!

Gelaatsverzorging Chocolade

Gun jezelf een weldadige ontsnapping aan de alledaagse stress met deze heerlijke chocolade gelaatsverzorging.

Gelaatsverzorging die je huid voorbereiden op het komende seizoen

Twee maal per jaar brengt Sothys een seizoens gelaatsverzorging. Deze is gelimiteerd dus op = op. De geur is hier een belangrijke factor; elke seizoen andere geuren met aangepaste producten voor thuis. Vitamine en zuurstof aan de huid geven en ze voorbereiden aan elk seizoen. Deze gelaatsverzorging kan je ook met twee!

Gelaatsverzorging voor de vette huid

Bij deze behandeling staat het zuiveren van de huid centraal. Deze gezichtsverzorging is ideaal voor een onzuivere huid. Heb je last van zwarte punten, openstaande poriën, een glimmende huid dan is deze gelaatsverzorging Soin Correcteur je ideale partner in crime.

Gelaatsverzorging die je huid een boost geeft

Heb je een verstopte huid? Rook je? Wil je je huid eens detoxen dan is deze verzorging een schot in de roos. Zalig ontspannen en herboren naar huis! Een boost voor je huid maar ook voor jou!

Gelaatsverzorging voor de gevoelige huid

Heb je een hele gevoelige huid? Reageer je vlug op producten. Dan zijn de Sothys Eau Thermale Spa verzorgingsproducten je oplossing. Deze gezichtsverzorging is een verzorging voor de gevoelige huid en doe je bij Parfumerie Josiane te Merchtem.

Gelaatsverzorging voor de droge huid

De gelaatsverzorging Sothys Hydra 3 HA is een gezichtsverzorging voor de hydratatie van de huid.

Gelaatsverzorging voor de rijpere huid

De gezichtsverzorging Sothys Jeunesse is een anti-age verzorging met een doeltreffende massage om de lifting van de huid te bewerkstellingen.

Verzorging voor hals en décolleté

Van de jukbeenderen tot de buste, is deze behandeling speciaal ontwikkeld voor het behouden van de jeugdigheid van het gezichtsovaal en decolleté. Combineer deze met een oogverzorging en geniet van wat Me-time!

Gelaatsverzorging Luxe 'Secrets De Sothys'

De VIP gelaatsverzorging van Sothys is ongetwijfeld de Secrets de Sothys.

Duo gelaatsverzorging

Gezellig met zijn twee en tegelijkertijd genieten en ontspannen in onze kleine, sfeervolle duo-ruimte. Pure verwennerij met 2!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x