Spray Tan

Sun FX is een nieuw en modern systeem, dat snel en zonder Uv-stralen een instant gebronsde teint geeft.

Met behulp van een speciale compressor en een vaporisatiepistool, vaporiseren wij in een simpele behandeling de Sun FX- oplossing over het gelaat en/of het lichaam.

Er is geen twijfel dat de volledig natuurlijke SunFX spray tanning de beste in de wereld is, die een prachtige natuurlijke bruine kleur in slechts 5 minuten kan geven. Maar om ervoor te zorgen dat je de allerbeste resultaten uit je SunFX tanning haalt, raden wij je aan deze eenvoudige stappen te volgen:

De dag voor uw tanning

De dag voor je SunFX spray tanning raden wij het aan dat jij jouw hele lichaam reinigt en scrubt.

Het is belangrijk bij het scrubben dat je vooral op ruwe huid gebieden zoals knieën, enkels, hielen en de toppen van je voeten let, aangezien droge gebieden de neiging hebben om de tanning vloeistof sneller te absorberen, wat kan resulteren in een ongelijkmatige bruine kleur. Scrubben voorafgaand de spray tanning zal helpen om de losse dode huidcellen en de bovenste laag van droge dode huidcellen te verwijderen. Het is ook het beste om 24 uur voor uw spray tanning sessie te scheren of harsen.

's Ochtends van uw tanning

Op de dag van je spray tanning raden wij u aan, het gebruik van deodorant, vochtinbrengende crèmes, parfum en make-up te vermijden, dit omdat deze de effectiviteit van de SunFX tanning vloeistof kunnen remmen.

Het bruiningproces

  • Losse kledij, liefst donkere kleur, dragen na behandeling
  • Terwijl de kleur zich verder ontwikkelt, wrijving met de huid vermijden
  • Inspanningen en transpiratie vermijden
  • Niet zwemmen, niet douchen, geen sauna,...

Kleding

Het is belangrijk dat u geschikte kleding draagt bij uw afspraak. We raden je aan donkere, loszittende kleding aan te trekken na de tanning behandeling, omdat de bronzer in de tanning vloeistof een beetje kan afgeven, dit is gemakkelijk uit de meeste stoffen te wassen, maar wat lichter gekleurde materialen, of leer, kunnen blijvende vlekken opleveren.

Bij het  tannen kunt u weinig of niets dragen. De meeste mensen dragen gewoon een G-String, maar dit is een persoonlijke keuze. Wilt u iets meer dan alleen een G-String tijdens de toepassing van uw tan dragen dan raden we een donkere bikini aan voor vrouwen en een donkere korte broek of zwembroek voor mannen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x