12 april 2023

Kom in de lentestemming met Sothys' sprankelende lenteverzorging!

De voordelen van citroen en rabarber voor de huid zijn al lang bekend. Citroen is rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke vrije radicalen en de collageenproductie stimuleert. Collageen is een essentieel eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt, en het is van vitaal belang om de veroudering van de huid te voorkomen.

Rabarber daarentegen bevat natuurlijke zuren die een licht exfoliërende werking hebben op de huid. Dit helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het bevorderen van de celvernieuwing, waardoor de huid er stralend en gezond uitziet.

Geniet je graag van wat Me-time en wil je jezelf even verwennen kom dan langs voor een gelaatsverzorging die je huid voorbereid op de lente en de wintermoeheid uit je huid haalt! Zalige verwennerij met geuren, muziek en een verwarmde zetel.

De seizoensgebonden gezichtsverzorging van Sothys op basis van citroen en rabarber bevat een aantal producten die speciaal zijn ontworpen om de huid te verjongen en te hydrateren. Hier zijn enkele van de belangrijkste producten uit deze lijn:

Sothys shimmering bodylotion

Sothys brume hydratante

Sothys nachtmasker


Ontdek onze Sothys Shimmering Bodylotion - een rijke, hydraterende formule verrijkt met karitéboter die je huid deze zomer zal verwennen. Deze smeltende textuur, doordrenkt met de verfrissende en fruitige aroma's van citroen en rabarber, zal je huid een glanzende en dorstlessende boost geven. Perfect voor de warme zomermaanden!

Ontdek de Sothys brume hydratante gelaat, een verfrissende nevel die uw huid de hele dag door hydrateert en verkwikt. Deze lichte spray is verrijkt met een cocktail van vitamines en heeft een aangename citroen-rabarbergeur die uw zintuigen prikkelt.

Ontdek het nieuwe Sothys Nachtmasker Citroen en Rabarber voor een verkwikkende en verfrissende nachtelijke huidverzorging. Dit nachtmasker bevat krachtige ingrediënten zoals niacinamide en provitamine B5 om je huid te hydrateren en te herstellen terwijl je slaapt. 

Wil je toch iemand verrassen of jezelf even verwennen kom dan langs voor je Beauty in a Box van dit seizoen. We maken met jou een leuke Beauty in a Box met producten, cadeaubon.... helemaal naar je eigen wensen en budget. 


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x