14 april 2021

Krijg je favoriete Pronails nagellak kleur gratis!

Een op en top Belgische firma, ProNails.

ProNails is in België ontstaan, of beter, in België GEMAAKT. Alle producten worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt in hun internationale hoofdkantoor in Brasschaat, nabij Antwerpen. Dat betekent dat al hun producten aan een zeer strikte cosmetica regelgeving en allerhande voorwaarden en richtlijnen onderworpen worden. Maar ProNails gaat zelfs verder dan dat!

Alle producten, tools en technieken worden zeer grondig getest om zo enkel het allerbeste resultaat voor elk type nagel of klant te bekomen. Steeds met het uiterste respect voor de natuurlijke nagel en voor de veiligheid en gezondheid van zowel de salon consument als de schoonheidsspecialiste.

Vanuit België, het kloppende hart van Europa, wordt ProNails verdeeld naar nagelprofessionals over gans Europa, in een sterk netwerk van lokale partners die met dezelfde passie en expertise als het Belgische team de visie van het merk uitdragen. Dat maakt van ProNails een echt Europees merk, dat staat voor een hoge Europese kwaliteit en service!

ProNails bestaat 40 jaar en om dit te vieren hebben ze een promotie waar ook jij kan van genieten!

Koop je een setje basis en topcoat, dan mag jij zelf je kleurtje kiezen uit al onze nagellak kleurtjes van Pronails. Je kleurtje ProNails nagellak krijg je helemaal gratis mee naar huis!

Deze ProNails Longwear nagellak geeft: 

  • Een indrukwekkende dekkracht
  • Perfect voor thuisgebruik.
  • Een langdurige houdbaarheid: de nagellak houdt 2 keer langer dan eender welke klassieke nagellak!
  • Is heel gemakkelijk aan te brengen in 2 dunne laagjes.
  • Het penseel is afgerond en plat en spreidt zich uit wanneer je hem gebruikt. Hierdoor is aanbrengen heel eenvoudig.
  • Gebruik je de base coat en top coat dan heb je nog een beter resultaat! Dus waar wacht je op? 
  • Gewoon aan de lucht laten drogen en van 100+ ultra- dekkende musthaves kleuren genieten!

Laat de zomer, de zon en de open sandaaltjes maar komen! Genieten van het zonnige weer en de kleur op je nagels geeft je de oppepper in deze onzekere dagen. Kom gerust eens langs, bij ons hoef je geen afspraak te maken om te winkelen en laat je betoveren door de lentekleurtjes. Wil je ze graag al eens ontdekken klik dan hier en begin al maar te dromen.....




Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief


Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt via mail info@josiane.be of via telefoon 0474/21 33 36 of 052/37 38 84  


Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 40 euro.
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen


Enkel in onze fysieke winkel te verkrijgen.

De promotie is zolang de voorraad strekt.

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x