17 november 2020

Last van fijne lijntjes, wallen, donkere kringen....


Wist je dat je al een oogcrème mag gebruiken vanaf 25  jaar? En dat mannen ook een oogcrème kunnen gebruiken vanaf  25 jaar?

Heb jij last van het licht van beeldschermen, jetlags, korte nachten, vermoeidheid na een feestje of een slechte nacht? Dan is de oogverzorgingslijn van Sothys dé oplossing voor jou!

De huid rond onze ogen is  5 keer dunner dan de rest van ons gezicht en is ultragevoelig voor veroudering en bovendien continu in beweging. Wist je dat we meer dan 10.000 knipperbewegingen hebben per dag met onze ogen!!!

Naast een oogverzorging die we in de cabine uitvoeren heb je nu een complete verzorgingslijn voor thuis. Parfumvrij en de oogverzorging is getest onder oogheelkundig toezicht op gevoelige ogen en bij contactlensdragers. Dus... zelfs voor de zeer, gevoelige ogen en huidjes zijn deze oogverzorgingsproducten een must.


Deze oogcrème bestrijdt elke dag zichtbaar de tekenen op de oogcontour zoals de rimpeltjes, lijntjes, kringen en wallen die de oogopslag dof maken. De frisse, gladmakende textuur voelt comfortabel aan en versmelt met de huid. De crème is in een pompstysteem en je hoeft maar 1 keer te pompen voor je 2 ogen. Ik pomp op mijn ringvinger en verdeel de helft over mijn andere ringvinger en masseer de oogcrème dan zachtjes in.Je mag de crème 's morgens en 's avonds aanbrengen onder je dagcrème, na de reiniging.Deze tube heeft 3 kleine balletjes die de huid zachtjes gaan masseren. Je brengt hem aan op het onderste ooglid terwijl je een lichte druk uitoefent op de tube zodat het product op je huid terecht komt. Laat de vloeistof in de huid doordringen door met gladstrijkende bewegingen vanaf de binnenste ooghoek naar de slaap te bewegen.

Tip: Leg de tube enkele uren in de koelkast voor een extra fris en ontspannend effect.
Heb je last van kringen, wallen en wil je deze wat verdoezelen. Dan is deze camouflage crème, die ook verzorgend werkt, de oplossing voor jou. Het is een gekleurde, poederige emulsie, speciaal voor de kringen die onmiddellijk worden verdoezeld.


De fluweelzachte, smeltende textuur is gemakkelijk aan te brengen. Neem een kleine hoeveelheid en verdeel over je ringvingertoppen. Breng aan onder je ogen, begin aan de binnen ooghoek en wrijf zachtjes naar je buiten ooghoek. Je kringen onder je ogen zijn direct minder zichtbaar. De kleur past zich aan elke huidskleur aan en je oogopslag verheldert meteen.Heb je last van tekenen van vermoeidheid rond je ogen? Last van donkere kringen, fijne lijntjes, wallen? Dan zijn deze Sothys Express Eye Patches (oogpatches) goed voor jou! Deze patches hebben een bijzondere structuur die gedrenkt is in een verzorgende formule en geven een instant fris gevoel en zorgen bovendien onmiddellijk voor een gladmakend effect. Ze pakken ook direct de fijne lijntjes en de kringen onder de ogen aan. Laat dat feestje maar komen!
  • Breng de Express Eye Patches aan op een droge, gereinigde huid. Breng een patch aan onder elk oog tot aan de kraaienpootjes. Maak het glad met uw vinger zodat het goed op de huid blijft zitten.
  • Laat 15 à 20 minuten rusten. Je mag hier mee rondlopen, ze blijven goed zitten.
  • Verwijder patch en laat het resterende product indringen.
  • Je hoeft niet te spoelen
  • Herhaal 1 à 2 keer per week
  • Ook goed tegen de lijntjes rond de mond (leg eerst het masker aan rond je ogen en daarna onder je neus)

Opgelet:

Elk zakje bevat 2 oogpatches. Het zijn fijne cellullose maskertjes en er zit een beschermpapiertje tussen de  2 oogpatches, verwijder dit eerst.

Geef je jezelf graag wat me-time voor een ultiem verwenmoment combineer dan deze eyepatch met het hydraterende topmasker Hydra Lissant Sothys. Samen met de oogcrème Lumière Rides Cernes Poches (lijntjes, kringen, wallen) is dit de ultieme combinatie. 

Breng je oogcrème aan na de reiniging van je huid en voor je dagcrème. Breng je oogcrème niet te kort tegen je wimperrand aan. 


ZONDER PARFUM

Oogverzorging Sothys
Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84 of spring gerust eens binnen in de winkel.

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x