21 april 2022

Parfumerie Josiane verwent je met cadeautjes!

Onze webshop blijft open, 24u op 24u, 7 dagen op 7. Dus daar ligt de verrassing voor jou en je familie!


Eerst en vooral: nodig je familie, vrienden uit om zich in te schrijven op onze nieuwsbrief want onze cadeautjestijd komt eraan! 

 Lees vlug verder wat we voor jou in petto hebben!



Koop je voor 50 euro, in onze webshop
 krijg je een mini-Sothys verzorgingsproduct cadeau. 


Koop je voor 75 euro, in onze webshop,  krijg je een oogmasker cadeau: 
Deze patches hebben een bijzondere structuur die gedrenkt is in een verzorgende formule en geven een instant fris gevoel en zorgen bovendien onmiddellijk voor een gladmakend effect. Ze pakken ook direct de fijne lijntjes en de kringen onder de ogen aan. Laat die zoom meeting maar beginnen. Vanaf nu zie je er steeds uitgerust uit!


Koop je voor 100 euro, in onze webshop,  krijg je een Sothys discoverkit cadeau: Deze kit bevat 4 verschillende verzorgingsproducten voor dames, heren of jongvolwassenen:   - een serum 10 ml       - een dagcrème Sothys hydratante jeunesse 30 ml             - een crème hydratante velours 30 ml                             - een masker hydra repulpant                     Vegan!



                                Onze openingsuren zijn:

Maandag        14u - 19u

Dinsdag            9u - 19u

Woensdag        9u - 18 u

Donderdag       9u - 19 u

Vrijdag              9u - 19 u

Zaterdag          9u - 18 u

Zondag           Gesloten


Bovenop krijg je nog een mooie, stijlvolle verpakking dus.... ga naar onze webshop en laat je maar eens goed gaan!

Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84 of spring gerust eens binnen in de winkel.

Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.




Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x