24 december 2020

Vaak krijg ik de vraag 'Wat is dat eigenlijk, een Spongellé?"

Een Spongellé wordt dikwijls als cadeautje gegeven voor een verjaardag, Moederdag, Vaderdag of zomaar. Het is niet duur en je kan wat me-time creëren voor jezelf. Maar de vraag die op iedereen zijn lippen brandt als ik er over begin is 'Wat is dat eigenlijk, een Spongellé?'

Wel, een Spongellé is een douchespons dat gevuld is met douchegel. Je hebt verschillende geuren en ze bestaan voor kinderen, dames en heren in verschillende figuren.

Een Spongellé gaat de huid reinigen, scrubben en voeden.

Ze verandert onmiddellijk onder water als je knijpt; van een sensuele scrub massagetextuur tot een zijdezacht gevoel. Zalige geuren zoals: roos, yuzu, lavandel, honing, freesia, kokosnoot... voor dames. Bergamot, Cedar en Verbena voor de heren. Voor de kinderen heb je de douchespons is vrolijke modelletjes...

De Spongellé douchespons is:

  • veganistisch
  • niet getest op dieren
  • plantaardig
  • bacterievrij
  • exotische geuren

De unieke geurmengsels en wervelingen van dik, romig zeepsop omhullen je in de meest luxueuze douche of bad genot. Elke dag opnieuw genieten van een overheerlijke, schuimende douche!

Ga je op vakantie en wil je je douchespons niet missen? Geen nood, ze bestaan ook in travel-size formaat. Ideaal om mee te nemen voor vakanties, reizen, business trips of zelfs naar de gym.

Deze Spongellé douchespons is goed voor 7 (de travel-size) tot wel 20 wasbeurten.


Wil je ze graag eens allemaal bekijken...Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x