6 oktober 2020

Zet je ogen in de kijker!

1. Breng de bruine tint op het hele ooglid aan met de brede kant van het Sothys oogpenseel nr 30.

2. Teken met het oogpotlood langs de bovenste en onderste wimperrand en op de waterlijn een lijntje over de hele lengte. Dit oogpotlood is ultra glijdend, lang houdend en heeft een vinyl effect.

3. Breng vervolgens de goudkleurige tint boven en onder op de binnenste ooghoek aan met de afgeronde punt van ditzelfde penseel. 

4. Breng mascara aan op de bovenste wimpers

5. De finishing touch voor een sprankelende blik. Breng de wenkbrauwmascara zorgvuldig en geleidelijk met kleine bewegingen op de wenkbrauwen aan, van het begin tot aan het uiteinde van de boog.

Ontdek onze oogschaduw Or vénitien & brun baroque

Ontdek onze make-up penselen


Maak je oogmake-up af door een lijntje te trekken met het oogpotlood Crayon yeux regard profond 40 Brun Mystérieux. Ontdek hoe je dit potlood het best gebruikt. 

Maak je oogmake-up af met onze mascara.

 Ontdek onze mascara essentiel.


Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x