28 september 2020

De nieuwe seizoensverzorging Herfst/Winter is er!

De seizoensgelaatsverzorging van Sothys kan je alleen of in duo doen. Lekker genieten met zijn twee. Deze gezichtsverzorging bestaat uit:

  • een scrub met fijne korrels, aangebracht als een masker,  werkt deze zachte en romige pasta als een bron van zuurstof voor de huid.  Het hoge gehalte roze klei maakt de huid weer weelderig zacht en stralend.
  • een zachte en romige crème met glijdende en omhullende eigenschappen zorgt voor een heerlijke massage en laat je wegdromen naar verre oorden met op de achtergrond de zachte geluiden van een spa music relaxation. 
  • Een cocktail van mineralen helpt de huid zich te verdedigen tegen de agressieve invloeden van de winter en helpt haar weer stralend worden.
  • Een masker met het bessenextract zorgt voor een gezonde glans.
  • Eindigend met een aangepaste dagcrème loop je stralend de dag tegemoet.

Deze gelaatsverzorging is geschikt voor dames, jonge huidjes en heren en kan zowel alleen of met twee geboekt worden, zolang deze in dezelfde bubbel zitten.

Ben je in de wolken van deze geuren en neem je deze graag mee naar huis dan kan je kiezen uit drie verschillende verzorgingsproducten. Net zoals de gelaatsverzorging in de cabine zijn deze 3 verzorgingsproducten gelimiteerd. OP = OP

Wil je met deze gelaatsverzorging iemand verrassen?

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x