9 oktober 2021

Ho Ho Ho... De adventskalender is dit jaar weer een pareltje!

Ben jij al aan het  aftellen voor Kerst? Voor diegene die niet kunnen wachten.... De adventskalender van Sothys is dit jaar weer een pareltje. Wat Me-time voor jezelf om te stralen met één van de belangrijkste dagen van het jaar, Kerstmis. Toch heeeeerlijk om te krijgen en om te geven! De adventskalender bevat voor 261 euro beautyproducten en speciaal voor de feestdagen is dit hebbeding voor 89 euro de jouwe!


Leg jezelf in de watten met 24 luxecadeaus voor 24 luxemomenten! Gun jezelf of iemand van wie je houdt een feestelijke countdown naar Kerst. 

24 verzorgingsproducten voor je gelaat en je lichaam om jezelf te verwennen, dag na dag. We tellen af naar 25 december en starten de adventskalender van Sothys op 1 december. Doe jij ook mee? Samen tellen we de winterse dagen graag af. In onze Sothys adventskalender 2021 neem je elke dag het beste van Sothys en inspireren we je iedere dag met een moment van ontspanning.

Dompel jezelf iedere dag onder in een nieuw geluksmoment en geniet met deze Sothys luxe adventskalender elke dag van heerlijke verwennerij voor je gelaat, je lichaam, je ziel en je geest.

Dit jaar is hij in een feestelijk rood jasje gestoken met witte opdruk op 24 luikjes. Bij het openen van elk vakje krijg je een kijk op één van de luxe verzorgingsproducten van Sothys. Ideaal om 24 Sothys producten te leren kennen en uit te proberen!  Psst....Dit jaar zit er ook een zwart oogpotlood bij En een heuse VIP Sothysdagcrème die zaaalig geurt! 


Leef toe naar kerst met 24 mooie cadeaus. Ben je op zoek naar een adventskalender voor vrouwen? Of wil je een stijlvolle adventskalender cadeau doen aan die speciale man in je leven? Met de adventskalender verras je je geliefden met het perfecte cadeau voor iedereen. Deze adventskalender is een origineel geschenk en tovert een glimlach op het gezicht van iedereen... jong en oud...  man én vrouw.... .


We maken er een mooi cadeautje van zodat je kan pronken met het mooiste verpakte cadeautje op Kerst of Nieuwjaar! 



We wensen jou en je familie Prettige Feestdagen!


Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!


Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.



Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt via:

  • mail info@josiane.be 
  • via telefoon:  0474/21 33 36 
  • via telefoon:  052/37 38 84  


Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gemakkelijk bestellen op onze webshop
  • Gratis mooie, stijlvolle verpakking
  • Gratis levering in een straal van 15 km
  • Afhalen in onze winkel is gratis.
  • Je verlanglijstje kan samenstellen
  • Veilig betalen



Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x