25 oktober 2020

Parfum als cadeau voor je geliefde, dochter, moeder, vader, zoon...

Bij Parfumerie Josiane krijg je waar voor je geld! Een persoonlijke touch, een mooi verpakt cadeautje, een aantal staaltjes en een mooi geurig verpakt cadeau bij elke aankoop.

Spring gerust even binnen in onze winkel en luister naar Dirk zijn verhaal over elke parfum die je in onze winkel kan vinden. Dirk is gepassioneerd door parfum en kent zijn parfums door en door. Hij weet welke ingrediĆ«nten in elk parfum aanwezig zijn en welk parfum geschikt is voor de persoon die jij wil verrassen. Hij is een meester in het mooi verpakken van je geschenk, hoe groot of klein het ook is! 

Heb je niet de kans om tot hier te komen? Geen probleem! Kijk dan even op onze website:  Bij producten in de kijker krijg je een mooi overzicht van de nieuwigheden in ons "parfumland" samen met de nieuwigheden van verzorging en make-up!

Ontdek onze parfums voor heren.

Ontdek onze parfums voor dames.

Ontdek onze parfums voor kinderen.

Ontdek onze feestelijke cadeauverpakkingen voor haar, hem en kinderen.


Wil je hen liever zelf laten kiezen? Geen nood, bij Parfumerie Josiane kan je ook terecht voor een cadeaubon. Je bepaalt zelf de waarde die je graag wilt geven en we verpakken hem uiteraard in een mooie, originele verpakking. Je kan op onze website ook een cadeaubon bestellen. Hoe gemakkelijk is dat?!


Ontdek onze cadeaubon.

Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane een cadeautje, staaltjes, mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane:

  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 60 euro.
  • Afhalen in onze winkel is gratis.

We wensen jullie zalige feestdagen met een goede, positieve vibe en tot binnenkort!

Gezonde groetjes

Dirk, Amber en Josiane


Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x