14 mei 2020

Parfumerie Josiane opent weer haar deuren!

Wat zijn we blij dat we weer onze deuren mogen openen! Onze winkel hebben we wat aangepast zodat we je op een veilige manier kunnen ontvangen.

We dragen een mondmaskertje dus onze glimlach zul je een tijdje moeten missen, maar we bedienen je met een warm hart en zorgen voor jouw gezondheid en veiligheid. 

Tijd voor aan de grote schoonmaak te beginnen bij jezelf. We starten op maandag 18 mei met onze verzorgingen.Voor een afspraak kan je nu al een seintje geven om deze in te plannen.  Het zal even wennen zijn, voor jou en voor ons, maar we hebben alles voorzien en in gereedheid gebracht zodat we samen op een veilige manier de draad weer kunnen oppakken.

Tot binnenkort!

Dirk & Josiane


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x