5 februari 2021

Pssst.... Cupido is in het land! Vergeet je Valentijns cadeautje niet!


Love is .... All you need

Hoe missen we niet het knuffelen van onze moeder, onze vader, je kinderen, je kleinkinderen...  iedereen kijkt uit naar het moment van de "grote bevrijding"....dat we onze geliefden terug eens innig mogen knuffelen!

Deze Valentijn zal ook weer anders zijn dan de vorige jaren. Een moment dat we elkaar extra in de watten leggen, want zeg nu zelf ... "houden van" is deze dagen nog belangrijker geworden!

Parfumerie Josiane geeft je enkele Valentijns ideetjes die je Cupido gehalte doet stijgen.

1. Een geparfumeerde wenskaart

Schrijf een briefje naar je liefje! Misschien is het onmogelijk om momenteel je Valentijntje te ontmoeten dan is nu het moment om een persoonlijk cadeau te geven. Laat je hart spreken op papier en vertel hem/haar wat ze/hem voor je betekend. Met deze geurige, geparfumeerde kaart en je schrijverstalent mist Cupido zijn pijlen niet.

2. Een handgemaakte Bomb bruisbal op basis van essentiële oliên en natuurlijke ingrediënten.

Laat het bad al maar vollopen, trek de fles champagne open en geniet samen van de geurige 'Love' bruisballen. De avond kan niet meer stuk.

3. Spongellé

Geniet samen van een douche en je Spongellé. Een douchespons gevuld met douchegel die onmiddellijk  verandert onder water als je knijpt; van een sensuele scrub massagetextuur tot een zijdezacht gevoel. Zalige, heerlijke geuren zoals: roos, yuzu, lavandel, honing, freesia, kokosnoot... voor dames. Bergamot, Cedar en Verbena voor de heren.

4. Wie aan Valentijn denkt, denkt aan Kenzo Flower.

FLOWER BY KENZO, de kracht van een bloem, voor een mooiere wereld. Een onverwachte, sensuele en omhullende geur. Een bloemig poederachtige geur gedragen door een boeket van bulgaarse rozen en viooltjes, versterkt door vanille en witte muskus.

Maak je keuze tussen de weelderige bloemengeuren:

- Kenzo Flower Eau de Parfum: voor de klassiek vrouw, die houdt van rozen en viooltjes


- Kenzo Flower Poppy Bouquet Eau de Parfum: voor de moderne vrouw, die houdt van de frisse en sappige Nashi-peer, een knipoog naar de Japanse wortels van Kenzo, barst uit in een hevige bloemenexplosie, gemaakt van weelderige Bulgaarse roos, heldere Jasmijn en sensuele Gardenia. Op de achtergrond onthullen de romige accenten van Amandelhout de intensiteit en moderniteit van de geur 


- Kenzo Flower Eau de Vie Eau de Parfum: voor de passionele vrouw die van het leven geniet en leeft met passie. Vier elk moment met de geur Flower van Kenzo Eau de Vie, die een melodie van liefde-personificatie onthult, waardoor je er altijd naar wilt luisteren. . . 


5. Paco Rabanne 1 Million Eau de Parfum voor de cupido die weet wat hij wilt!

Met 1 Million Parfum van Paco Rabanne ben je overdadig, met stijl. Een herengeur die net dat tikkeltje te veel is of misschien zelf veel te veel. Durf de grenzen van het aanvaardbare op te zoeken dankzij 1 Million Parfum van Paco Rabanne. 

6. Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum voor de onstuimige cupido!

Een onstuimige wind van kardemom op het achtersteven, een hart met frisse lavendel- en irisakkoorden. De herengeur Le Male Le Parfum Eau de Parfum dompelt ons onder in heerlijk verslavende en krachtige vanilledampen. Een contrasterende olfactorische odyssee die de zintuigen in de war brengt en verleidt. Deze mannelijke geursluier laat het charisma van een officier achter op de huid. 

7.Y het nieuwe parfum van Yves Saint Laurent, voor de creatieve, passionele man. 

De belichaming van deze woorden Y is niet het verhaal van één man maar van een hele generatie creatieve en ondernemende mannen die hun passie en hun intuïtie durven te volgen en die zichzelf de juiste vragen stellen om op hun eigen manier hun ambities waar te maken. 

8. Hugo Boss The Scent Pure Accord for him & her voor de prille liefde.

Ze hebben een intieme band, gebouwd op wederzijds vertrouwen, compliciteit en tederheid. Elke dag nog een beetje meer, leren ze elkaar kennen, vol verrassingen en verleiding.


10. Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Intense.

In de tuin van Gaultier zijn vanaf nu alle zonden toegestaan. De nieuwe originele vrouw La Belle Le Parfum is steeds sensueler met de verslaving van haar intense Eau de Parfum met een oriëntaalse gourmand geur, een donkerrode verleiding met verboden fruit zwicht voor de verleiding!

11. Jimmy Choo I want Choo.


Drie hartsvriendinnen maken zich op om te feesten tot het ochtendgloren. Niet de party op zich is het belangrijkste, wel samen plezier maken, lachen en een onvergetelijke nacht beleven, meisjes onder elkaar. Uiteraard zetten elegantie en stijl de toon!

I Want Choo is een sprankelende, bloemige, oriëntaalse geur doordrenkt met fluweelzachte perzik en vanille. 


Geniet van jullie Valentijnsdag en van elkaar!


Blijf je graag op de hoogte van wat Parfumerie Josiane te bieden heeft, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.




Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt via mail info@josiane.be of 0474/21 33 36 of 052/37 38 84.


Wist je dat je bij elke bestelling van Parfumerie Josiane, staaltjes, een mooie stijlvolle verpakking en een persoonlijke touch krijgt!

Andere voordelen om te bestellen bij Parfumerie Josiane: 

  • Gratis levering in een straal van 15 km.
  • Pakjesdienst is gratis vanaf 40 euro.
  • Online bestellen en afhalen in onze winkel.
  • Veilig betalen
  • Mooie verpakking
  • Gratis staaltjes


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x