15 september 2020

Fotoshoot op locatie!

Als er nieuwigheden binnenkomen willen we dat jullie zo vlug mogelijk laten weten maar dat doen we niet zomaar! Nee, we proberen mooie foto's te maken zodat deze ook aantrekkelijk zijn voor jou. We besteden veel aandacht aan de foto's. Ditmaal gingen we voor de hele vakantieperiode foto's maken op een andere locatie dan thuis....Spannend.... Dit doen we dan op een zondag of maandagvoormiddag, dan hebben we tijd en zitten we niet onder druk van tijd. Kijk vlug op onze facebookpagina of Instagram en  geniet ook van de mooie foto's van Parfumerie Josiane.

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x