31 augustus 2020

Geef uw nagels een Vitamini in uw woonkamer cadeau!

Mooie, sterke en een gezonde nagel is immers de basis van een geslaagde manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk de nagels extra te verzorgen.

Met een regelmatige verzorging en de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren.

Vanaf nu bestaat de Vitamina ook in een handige meeneemverpakking: de Vitamini. Dezelfde voedende en effectieve nagelriemverzorging, maar in een tube van 5 ml met een borsteltje.

  • Voor mooie, gezonde en sterke nagels. De nagelriemen en het gebied rondom de nagels dienen steeds goed gehydrateerd en verzorgd te zijn.
  • De meest ideale, rijke verzorging om droge, geïrriteerde of ingescheurde nagelriemen te herstellen en te voeden.
  • Boordevol verjongende antioxidanten & vitamines, en bevat de meest voedende en huid-kalmerende ingrediënten, zoals amandelolie, tarwekiemolie, macadamia olie en laurielolie.

>> ZO GEBRUIK JE HET: 

Duw heel zachtjes op de tube en breng de Vitamina olie met het penseeltje aan op elke nagelriem.

 Je hebt er heel weinig van nodig. 

Masseer de olie zachtjes in.

 Herhaal zo vaak je wil! 

Succes!!!!


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x